Tilke 1v9kk

lauantai 3. marraskuuta 2012

Kankaanpää 3.11.2012

Nuavvaan tuli Kankaanpään reissu tehtyä ja kaikki, jotka siellä paikalla olivat ja varsinkin narttukehän ympäristössä pyörineet huomasivat varmasti millaisen jästipään kanssa olin liikenteessä! En sitten tiedä onko vika koirassa, juoksussa vai esittäjässä, mutta eipä tuo häävistä ollut!

Olimme ajoissa paikalla, olimme treenanneet koko viikon, treenasimme vielä näyttelypaikallakin melkoisesti, mutta ei.. taas, kun tuomari otti ja kosketti Tilkeä, niin pylly iskeytyi pöytään ja pysyi siinä. Huoh.
Siinä vaiheessa alkoi kyllä sydänkin hakkaamaan niin mielettömästi ja kädet tärisemään, ettei siitä tullut enää mitään. Miten ihmeessä siellä saisi otettua leikkimielisemmän asenteen ja rentouduttua? En halua "tartuttaa" koiraani sellaista jännittynyttä olotilaa. Pelkään, että tästä tulee nyt kierre. Että jännitämme molemmin niin kovasti, että pöydästä tulee nyt sitten ongelma.

Tilke kyllä liikkui tosi nätisti ja oli kiltti, ei se ollut ongelma ollenkaan.

Niin, EH sieltä tuli. Arvostelussa oli maininta siitä, ettei Tilke pitänyt esiintymisestä tänään. Ja että koiraa käsiteltiin "sympaattisesti" :) Siitä tuli hyvä mieli. Eikä arvostelussa muutenkaan ollut muuta negatiivista mainintaa kuin "liikaa leukaa". Oli siis melkoisen sympaattinen tuomari.

Loppupäivä meni sitten ystävien koirien sijoitusta ja esiintymistä jännittäessä ja valokuvatessa. Sain lainata erään ystävän kameraa.. järjestelmäkameraa <3 <3 HALUAN JÄRJESTELMÄKAMERAN! Ehkä sitten joskus..

Toivottavasti muilla meni näyttelypäivä hyvin ja kaikki olivat tyytyväisiä :) Onnea voittajille!

Tästä alkoi meillä nyt sitten määrittelemättömän pitkä näyttelytauko.. Talveksi en ole edes näyttelyitä katsonut ja keväällä on luultavasti sitten taas juoksu ja josko sitten niitä pentujakin.. kuka tietää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti